Sustainable YOU

De missie van Sustainable YOU is bewustzijn creëren, inspireren en activeren met dit online platform, het boek ‘Let’s go green’ en door het geven van lezingen, workshops en bedrijfsadvies.

Sustainable YOU staat voor een betere toekomst voor zowel de huidige generaties als generaties die volgen en wil jou en zoveel mogelijk andere individuen en organisaties helpen een bewuste Sustainable YOU te worden.

Liever vandaag dan morgen

Alles wat we ondernemen en consumeren heeft impact. Zelfs de kleinste stap die je als individu of organisatie maakt, beïnvloedt je omgeving. Om de huidige maatschappelijke uitdagingen aan te kunnen gaan, is positieve verandering in alle systemen, in alle lagen van de maatschappij een noodzaak. Sustainable YOU visioneert een wereld waarin iedereen een gezonde ‘relatie’ heeft met de planeet aarde en met zijn of haar omgeving. Het doel is een aarde in balans en inwoners die daarvan generaties lang kunnen genieten.

Few will have the greatness to bend history, but each of us can work to change a small portion of the events, and then the total will be written in the history of this generation.’ Robert F. Kennedy

Ga naar Contact

Meer informatie over Sustainable You?

Ga dan naar de contactpagina en neem contact op met Sustainable Susan!