Positief verschil als Sustainable YOU

Groene mediaSustainable YOU gaat voor een betere wereld en hoopt zoveel mogelijk mensen de boodschap ‘Let’s go green, staan voor groen, eerlijk en gezond leven’ mee te geven. Dit lukt aardig, niet alleen op deze website, met de verkoop van het boek ‘Let’s go green’ en de lezingen die worden gegeven maar onder andere ook op de radio, in kranten, magazines en online.

Groene media

Flow Oktober 2015 besteedde het geweldige tijdschrift Flow met een interview aandacht aan Let’s go green.

Happinez September 2015 verscheen Let’s go green ook op de inspirerende website van Happinez.nl. Happy people go green, that’s a fact en nu mocht ik ook nog eens 3 tips geven voor een groener leven. Let’s go green wordt door de redactie van Happinez een compleet handboek met 1001 tips die je stap voor stap op weg helpen naar een groener leven genoemd.

One World September 2015 publiceerde One World een interview van Sustainable Susan op hun website. Wachten op een klimaatovereenkomst in december hoeft niet langer. Met Let’s go green kun je direct zelf aan de slag en zo is het.

Volkskrant Op 4 september schreef Loethe Olthuis in haar rubriek Volkskeuken over Let’s go green.  Volgens haar maakt Sustainable Susan groen leven leuk. ‘Na een half uurtje lezen, sta je te popelen haar adviezen uit te proberen.’ Ze draagt een prachtig seizoensrecept op aan Sustainable Susan, genaamd appels met toffeesaus en walnoten.

Lekker weten In het herfstnummer van Lekker Weten (Ekoplaza) schrijft de redactie over Let’s go green: ‘Met de tips van Sustainable Susan maak je jouw eerste stappen naar een groenere wereld heel snel.’

Live Green Magazine In oktober kun je op dit blog de naar hun woorden ‘groene lifestyle bijbel’ en ‘super naslagwerk’ Let’s go green winnen.

Wellness.nl Op 15 augustus noemde de reviewers van Welness.nl Let’s go green: ‘Prettig, vlot en uitnodigend geschreven zonder ook maar ergens verwijtend of betweterig te zijn. Een inspirerend en positief boek voor iedereen die bewust in het leven staat en graag wil weten hoe het nu zit met duurzaamheid en wat we daar zelf in kunnen betekenen.’

Trouw Op 11 augustus verscheen een recensie van Joop Bouma in de Trouw. Let’s go green wordt hierin een praktisch, informatief en leerzaam boek, vol met praktische tips, pasklare oplossingen, adviezen en wetenswaardigheden genoemd. Let’s go green is volgens Joop een handboek met waardevolle informatie en tips voor als je je leven serieus wilt verduurzamen. Dat hij het boek bedillerig noemt, nemen we hem niet kwalijk. Soms kom je ongewild en onbewust – als je zoveel tips en handvaten biedt – belerend over. Dat is zoals benadrukt in het boek verre van de bedoeling en aan iedereen is het om zijn of haar weg te vinden in het woud van duurzame keuzes die je kunt maken.

Avrobode Ook de Avrobode wijdde een stuk aan Let’s go green op de pagina van zaken die een goed gevoel geven.

Grazia Eind juli verscheen Let’s go green in Grazia waarin Let’s go green werd bestempeld als een bijbel voor een groen, eerlijk en gezond leven.

BNR Duurzaam Op 27 april 2015 werd Sustainable Susan aan de tand gevoeld door BNR Duurzaam-host Mark Beekhuis. Vooral dilemma’s kwamen aan bod, van de verschillende keuzes die je hebt voor je huisdier tot welke keuzes je kunt maken voor groene energie in huis en hoe je je koopgedrag zo groen en eerlijk mogelijk kunt maken.

Ook op 30 november sprak Sustainable Susan over het voeren van een klimaatneutraal huishouden bij BNR nieuwsradio.

Libelle, nr. 13 2015 Nog voordat Let’s go green in de winkel lag, schreef Libelle een aantrekkelijk artikel over Sustainable Susan als ‘Vrouw van de wereld’.

De Gooi- en Eemlander kondigde de signeersessie van oud-Hilversummer Sustainable Susan in Libris Boekhandel Voorhoeve aan op een mooie manier.

De Gezondheidskrant noemde Let’s go green het eerste en enige praktische boek hoe je je leven groen kunt inrichten.

Hebban, de grootste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen, interviewde Sustainable Susan en schreef een prachtig artikel getiteld ‘Eigenlijk begon het met groen’.

Het inspirerende blog Eigenwijs Blij publiceerde een interview van Sustainable Susan met de titel ‘Groen leven, daar word je echt gelukkig van’. En zo is het.

Ook in de wereld van de nanny’s wordt Let’s go green – en dan met name het hoofdstuk ‘groen opvoeden’ – opgepikt, onder andere door Annelon Roskam die met haar blog Nanny Annelon ouders op een bijzonder frisse manier weet te inspireren. Lees meer op Nanny Annelon’s Blog.

Ga naar Contact

Meer informatie over Sustainable You?

Ga dan naar de contactpagina en neem contact op met Sustainable Susan!