Signeren Let’s go green in Tomtoy Gallery

Signeren Let’s go green in Tomtoy Gallery

5 juni op Wereld Milieu Dag signeert Sustainable Susan haar boek Let’s go green in de Tomtoy Gallery op Utrecht CS. De Tomtoy Gallery is een bijzondere plek waar winkelen niets kost en jouw bezoek altijd iets goeds oplevert! Wie wil dat nou niet? Dus ontsnap even aan de hitte, laat jouw groene lifestyle boek signeren door Sustainable Susan en ontmoet de oprichters van Tomtoy.

Stel je voor, een winkel waar je niets koopt en beloond wordt voor je bezoek. Klinkt dat too good to be true? Ja zo klinkt het wel, maar dat is het niet. Het is precies hetgeen de Tomtoy Gallery jou wil brengen. Deze tijdelijke store (5 juni tot 5 juli) geeft jou een doorkijkje naar de sociale, ecologische en economische basics van een nieuwe wereld.

Wat betekent dat?

In alle rust en gastvrijheid kun je de unieke verhalen beleven achter een twintigtal bijzondere producten en diensten uit Nederland en daarbuiten. Prachtige, heldere verhalen over waar deze vandaan komen, hoe en door wie ze gerealiseerd worden en welke impact ze hebben op de wereld waarin wij leven. Sommige verhalen ken je al, andere zijn voor jou waarschijnlijk helemaal nieuw. Allemaal leveren ze hun eigen bijzondere bijdrage aan de verandering naar een nieuwe wereld. Zo wil Tomtoy laten zien dat we vandaag al de keuze kunnen maken om de wereld van morgen beter en mooier vorm te geven!

Tomtoy en Sustainable Susan vinden jouw tijd en aandacht voor deze nieuwe wereld belangrijk.

Daarom belonen zij iedere bezoeker met gratis Goodcoins; goed geld als dank voor bewuste keuzes. Goodcoins kun je inwisselen bij de Goodclub; het grootste duurzame spaarprogramma van Nederland. Op Wereld Milieu Dag, 5 juni, komt Sustainable Susan dus ook nog haar groene lifestyle gids Let’s go green signeren. Genoeg redenen dus om langs te komen bij de Tomtoy Gallery.

Tomtoy Gallery is van 5 juni t/m 5 juli dagelijks geopend (behalve zondag) en is te vinden in Hoog Catharijne, Godebaldkwartier 75 te Utrecht.

Steun de winkel van morgen

Enthousiast? Je kunt nog veel meer goeds doen! Op doorgaan.nl is een crowdfundingcampagne gestart om Tomtoy verder te kunnen ontwikkelen als de winkel van morgen. Bij een investering krijg je fantastische cadeaus of steun hen eenvoudig met jouw like en share om deze ambitie te realiseren.

 

 

Related posts

Leave a Reply